-
داشتن صفحه اصلی، صفحه محصولات/خدمات، درباره ما و صفحه تماس با ما
در صفحه محصولات/خدمات می توانید اقدام به معرفی و یا فروش محصولات/خدمات خود نمایید. در صفحه درباره ما می توانید اقدام به معرفی خود، سوابق کاری و ویژگی های محصولات/خدمات خود کنید. و در صفحه تماس با ما می بایست آدرس پستی، شماره تماس، آدرس ایمیل و آدرس شبکه های اجتماعی و همچنین یک فرم تماس جهت ارتباط با کاربران قراردهیم.
-
منو
داشتن یک منوی مرتب در تمام صفحات یک وب سایت بسیار مهم است، بطوری که کاربر بتواند به راحتی به صفحه اصلی یا صفحات دیگر سایت دسترسی پیدا کند.
-
قابلیت جستجو
به کاربر کمک میکند با وارد کردن کلمات کلیدی در فیلد مربوطه به مطلب مورد نظر دستیابی پیدا کند.
-
خبرنامه
به شما کمک می کند تا کاربران بتوانند با وارد کردن ایمیل خود و تایید آن اخبار سایت شما را در ایمیل خود دریافت نمایند. با افزایش تعداد اعضا می توان برای تبلیغات از آن استفاده کرد چرا که افراد با میل خودشان عضو خبرنامه شده اند و به وب سایت و خدمات شما علاقه مند هستند بنابراین تبلیغ روی این افراد بازدهی بهتری خواهد داشت.
-
آمار بازدیدکنندگان
به مدیر سایت کمک می کند بداند چه تعداد کاربر و از چه طریق، روزانه از سایت بازدید می کنند. بدین نحو مدیر می تواند کنترل بیشتری روی وب سایت داشته باشد و تبلیغات را روی صفحات پربازدید قرار دهد.
-
نظرات کاربران
دریافت نظرات به بازدیدکنندگان سایت اجازه می دهد که بتوانند نظر خود را در مورد مطالب شما ارائه کنند، بنابراین شما میتوانید یک تعامل دو طرفه با کاربران داشته باشید.
-
اشتراک گزاری
ابزار اشتراک گزاری مطالب در سایت های اجتماعی از دیگر ملزومات یک وب سایت است. چرا که سایت هایی چون Google تاثیر بسزایی برای سایت هایی که در شبکه های اجتماعی فعال هستند قائل است و در نتیجه روی سئو سایت این مسئله بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
-
عضویت
قابلیت عضویت نیز برای بعضی سایت ها لازم است چرا که بعضی مدیران مایل هستند دسترسی را فقط به اعضا بدهند.
-
بارگذاری سریع
یک سایت خوب باید در مدت زمانی اندک بارگذاری شود، بهطور کلی طراحی سایت باید برای وب بهینه سازی شده باشد و لود شدن آن بیشتر از ۱۵ ثانیه طول نکشد.
-
مسیریابی واضح و آسان
یکی دیگر از ویژگی های یک سایت خوب مسیریابی آسان است. لازمهٔ این کار، داشتن نوار مسیریابی واضح و گویا است. لینکهای مهم را در مکان مناسب قرار دهید. از منوهای خود در بخشهای راست یا چپ سایتتان استفاده کنید و طوری همه چیز را بچینید که مخاطب دسترسی آسانی به همهٔ اطلاعات شما داشته باشد. این امر نیز تاثیر مهی در سئو سایت شما دارد.
-
میزبانی
سرویس میزبانی سایت خود را از شرکتی تهیه کنید که بهترین سرویس دهی را دارد. در انتخاب میزبانی به کیفیت سرویس دهی، مدت زمان پاسخگویی به مشکلات و در دسترس بودن توجه زیادی نمایید.
-
پشتیبانی از رزولوشنهای صفحههای نمایش
امروزه کامپیوترهایی با رزولوشنهای مختلف وجود دارند. وظیفهٔ شما به عنوان طراح سایت این است که سایت خود را برای تمام این رزولوشنها طراحی و قابل دسترسی کنید. برای این منظور می توانید سایت خود را به جای پیکسل با واحد درصد طراحی کنید.
-
قابلیت نمایش در همه مرورگرها
سایت خود را در مرورگرهای متفاوت امتحان کنید. یک وب سایت خوب باید در همه مرورگرها به درستی نمایش داده شود.
-
قابلیت نمایش در همه Device ها
امروزه اکثر کاربران از طریق موبایل و تبلت و سایر Device ها سایت ها را بازدید می کنند. به همین دلیل ریسپانسیو بودن سایت تاثیر بسزایی در بازدید های وب سایت و در نتیجه سئوی سایت شما دارد.
-
ظاهر سایت
انتخاب رنگ های مناسب و توجه به ظاهر سایت در طراحی بسیار موثر است. طراحان بطور مستقیم با مخاطب خود در ارتباط نیستند، بنابراین می توانند با به کارگیری رنگ ها و ایجاد ظاهری متناسب با محتوای سایت به کاربر احساس خوبی را از بازدید القا کرده و مخاطبان بیشتری جذب کنند.
-
لینکها
قبل از بارگذاری سایت در وب، لینکهای معیوب را چک کنید و از درست بودن عملکرد و آدرس مقصد آنها اطمینان حاصل کنید.
-
پوسته
در انتخاب قالب سایت دقت کنید، قالب در واقع همان ستون دیداری یک وبسایت است. این دقیقاً همان فاکتوری است که تفاوتهای سایتها را برجسته میکند. طراحی پوسته را در عین سادگی انجام دهید. در این صورت کاربران میتوانند به راحتی اطلاعات مورد نیاز خود را پیدا کنند.
-
امنیت
در طراحی وب سایت کسب و کارهای مهم به نکات امنیتی بیشتر توجه نمایید. می توانید با گذاشتن یک گواهی امنیت SSL بر روی وب سایت خود اعتبار وب سایت را بیشتر کرده و در نتیجه اعتماد کاربران را به وب سایت خود افزایش دهید.