چنانچه شما نیز به دنبال یافتن روش هایی جهت افزایش رتبه خود در موتورهای جستجو گر هستید احتمالاً با واژه رنک برین RankBrain مواجه شده اید. شاید هم آن را با نام گوگل رنک برین Google RankBrain بشناسید.با این حال ممکن است بدرستی ندانید که رنک برین RankBrain چیست و یا چه کاربردی دارد در این مقاله قصد داریم شما را با این واژه و کاربردهای آن آشنا نمائیم پس با ما همراه شوید.
هر آنچه که می بایست درباره رنک برین RankBrain بدانید:
رنک برین RankBrain قسمتی از پارامترهای گوگل است که تعیین می کند کدامیک ازصفحات در گوگل رتبه دریافت کنند و بالعکس. در واقع بسیاری از منابع ، این پارامتر را مهمترین فاکتور رتبه دهی در گوگل می دانند. تا قبل از رنک برین تنها کاربرد الگوریتم های گوگل مشخص کردن این موضوع بود که کدام صفحات رتبه بالاتر و کدام صفحات رتبه پایین تری دریافت نمایند.با ورود رنک برین RankBrain یک لایه برای پردازش بیشتر به این روند اضافه شد.
تأثیر رنک برین بر سئوی سایت
یکی از مهمترین پارامتر ها در عملکرد رنک برین ، Dwell Time یا بازه زمانی می باشد که کاربر به دنبال کلمه ای در موتور جستجوگر گوگل بر روی سایتی کلیک می کند تا زمانی که مجدداً برای همان کلمه در گوگل به جستجو بپردازد . و CRT که به تعداد کلیک هایی که کاربران بر روی یک لینک میکنند اطلاق می گردد. نگهداری و تحلیل این پارامترها که متناسب با عملکرد کاربر در بازدید از سایت است عملکرد الگورتیم محسوب می شود. اگر الگوریتم به این نتیجه برسد که سایت متناسب با واژه جستجو شده است به آن سایت رنک مثبت و چنانچه خلاف این مورد ثابت شود رنک منفی در مورد آن کلمه می دهد.
جهت بررسی تأثیر رنک برین بر سئو فرض میکنیم که یک کلمه ای را در گوگل جستجو کرده و آن را در صفحه ی 5 گوگل پیدا میکنیم وقتی بر روی آن لینک کلیک میکنیم rankbrain کار ما را مورد بررسی قرار میدهد. اگر واژه خود را در سایت پیدا کردیم و مجدداً در گوگل آن را جستجو نکردیم گوگل یک امتیاز مثبت به آن سایت میدهد که این مورد در طولانی مدت با تکرار آن توسط کاربران دیگر، موجب می گردد تا سایت مذکور از صفحه ی 5 به صفحه ی 4 و همینطور به صفحات بالا تر ارتقا یابد.
نحوه عملکرد رنک برین RankBrain
زمانیکه کاربری به دنبال کلمه کلیدی معینی در موتور جستجوگر گوگل می باشد وظیفه تشخیص منظور کاربر بر عهده الگوریتم های رنک برین RankBrain می باشد.در حالت کلی الگوریتم های گوگل توانایی به نمایش گذاشتن نتایج جستجو را به کاربران عادی دارند چنانچه واژه سرچ شده به گونه ای باشد که الگوریتم گوگل به سادگی امکان نمایش نتایج را نداشته باشد از هوش مصنوعی خود، رنک برین استفاده می کند تا هدف کاربر را از کلمه جستجو شده بفهمد.در این صورت رنک برین RankBrain موظف است که بهترین حدس خود را درباره منظور کاربر بر اساس رویدادهای قبلی در موتور جستجو، عادت های جستجوی کاربر و محل جغرافیایی کاربر ارائه دهد.در نهایت گوگل بر اساس اطلاعات به دست آمده صفحه نتایج جستجو را مرتب می کند .البته لازم به ذکر است که گوگل همیشه از رنک برین RankBrain استفاده نمی کند و تنها زمانیکه نیاز است منظور کاربر را در مورد کلمه جستجو شده متوجه شود از رنک برین استفاده می کند.