همگی ما برای محفاظت از سیستم های خود به آنتی ویروس نیاز داریم؛ به این دلیل که نصب آنتی ویروس قوی و کاربردی در برابر تهدیدات سایبری، بهترین راهکار می باشد و می تواند امکانات کاربردی و مناسبی را در اختیار کاربران خود در برابر این حملات قرار دهد. با استفاده روز افزون از اینترنت یکی از بهترین گزینه ها آنتی ویروس های ابری می باشد که به کاربران دنیای مجازی کمک شایانی در برابر حملات مخرب را خواهد کرد. علاوه بر محافظت از دستگاه ها مقابل ویروس ها ، در برابر کلاهبرداری های فیشینگ ، ابزارهای تبلیغاتی آزار دهنده و سایر بد افزارها عملکرد خوبی دارد.
آنتی ویروس های ابری نیز مانند بقیه آنتیویروسها عمل می کنند و اکثر ویژگیهای آن را برای کاربران فراهم میکنند. با این تفاوت که آنتی ویروس های ابری برای اسکن و بررسی بدافزارها می بایست به یک سرور ابری متصل شوند.
آنتی ویروس ابری را هم می بایست روی سیستم خود نصب نمایید با این تفاوت که به نسبت سایر آنتی ویروس ها فایل بسیار کمتری روی سیستم شما قرار می گیرد. درمقایسه با آنتیویروسهای شناخته شده و عمومی، آنتی ویروس ابری تعداد کمی از ویروسها را برای سیستم تعریف می نماید و سایر اطلاعات و دیتابیس های مرتبط با تهدیدات بدافزارها در فضای ابری قرار داده می شود. به همین دلیل هم فضای سیستم شما را کمتر اشغال خواهد کرد.
آنتی ویروسهای ابری با هدف کم کردن فعالیت سیستم کاربر طراحی شده اند و بخش سنگین مربوط به اسکن سیستمی را روی یک سرور ابری انجام میدهند و به همین دلیل است که برای استفاده از آن ها اتصال به اینترنت ضروری می باشد.
پس از نصب برنامه ، صفحه اصلی را مشاهده خواهید کرد و از طریق آن می توانید اسکن هوشمند را اجرا کنید ، که موارد امنیتی و بدافزارها ، حریم خصوصی و مشکلات مربوط به عملکرد سیستم و غیره را در دستگاه شما بررسی می نماید.
آنتی ویروس های ابری یک ایراد مهم دارند و آن اینکه نمی توانند در پس زمینه سیستم شما اجرا شوند .حتما میدانید که فعالیت های مختلف زیادی در پس زمینه سیستم اجرا می شوند . بنابراین همه اینگونه فعالیت ها در مقابل چشم ما قرار ندارد ، در صورتیکه یکی از این فعالیت ها مخرب باشد و ما نیز مطلع نباشیم ، مسلماً می تواند باعث آسیب های جزیی و یا حتی خیلی جدی هم شوند . در این حالت نیاز به آنتی ویروسی خواهد بود که بتواند در پس زمینه سیستم نیز فعالیت های هر برنامه را کنترل کند و در مقابل تهدیدات واکنش نشان دهد .
در صورتیکه شما از یک آنتی ویروس ابری به جای یک آنتی ویروس دسکتاپی استفاده کنید ، بدافزارها میتوانند اجرا شده و فعالیت خود را در سیستم آغاز کنند و شروع به انجام اقدامات مخرب خود مثل سرقت اطلاعات کاربری و یا اطلاعات مربوط به کارت های اعتباری شما کرده و آنها را از طریق اینترنت به مقصدهای مشخص شده ارسال کنند .
از طرف دیگر این نوع آنتیویروسها علاوهبر اینکه در کاهش فعالیت سنگین اسکن روی سیستم شما نقش مهمی را ایفا می کنند، مزایای دیگری شامل قابلیت پیشرفته مثل هوش مصنوعی، جلوگیری از کاهش سرعت و کند شدن کامپیوتر دارند.
همچنین یک مزیت دیگر این است که به سرعت آپدیت های جدید را توسط فضای ابری دریافت میکند. آنتی ویروس های ابری مزایای مذکور را برای شما فراهم کرده و با استفاده از این نوع آنتی ویروسها شما می توانید کارهایتان را با سرعت بیشتری انجام دهید چراکه زمان و منابع سیستمی کمتری استفاده خواهد شد.
class="article">با این حال قبل از انجام ، مزایا و معایب آن را مورد بررسی قرار دهید تا بتوانید آنتی ویروس را با توجه به نیاز خود انتخاب نمایید.در نظر داشته باشید آنتی ویروس های ابری بیشتر برای کسب و کارها توصیه شده اند، به این دلیل که ممکن است ،تمامی امکانات لازم برای مصارف شخصی را نداشته باشند.