• English (English)
  • français (French)
  • Deutsch (German)
  • русский (Russian)
  • العربية (Arabic)

سناریو ماژول پیام کوتاه (SMS)

سناریوی شماره (1):

شرکت ما برای ارتباط بهتر با مشتریان تصمیم گرفت از سرویس پیام کوتاه استفاده کند. برای این منظور از یک شرکت ارائه دهنده سرویسهای پیام کوتاه یک شماره اختصاصی خریداری نمود. برای استفاده از این شماره نیاز به استفاده از یک سیستم مدیریتی مناسب داشتیم و لذا از ماژول پیام کوتاه استفاده کردیم. برای استفاده از این ماژول فقط کافی است که شماره اپراتور را ثبت کرده و اطلاعات مربوط به شماره مانند نام کاربری و رمز عبور را وارد نماییم. پس از آن می‌توان به راحتی به شماره‌های مورد نظر، پیامک ارسال کرده و همچنین پیامکهای دریافتی را به راحتی مشاهده کرد. اگر این پیامک از طرف کاربر سیستم ما بود نام کاربر هم در کنار پیامک در لیست پیامها نمایش داده می‌شود. در صورت نیاز می‌توانیم به این پیامک پاسخ دهیم و همچنین امکانات فراوان دیگری که به راحتی و به بهترین نحو می‌شود پیامک ها را مدیریت کرد.

سناریوی شماره (2):

در مواردی پیش می‌آید که ما پیامهایی را از شماره‌هایی دریافت می‌کنیم که مربوط به ما نیستند و احتمالا اشتباه ارسال شده‌اند. حتی پیش می‌آید که به دلایل خاصی تصمیم می‌گیریم با یک یا چند شماره هیچ گونه ارتباطی از طریق پیامک نداشته باشیم. در این مواقع ما از لیست سیاه استفاده می‌کنیم. یعنی شماره ها را در قسمت لیست سیاه ثبت می‌کنیم و حتی در صورت لزوم دلیل افزودن شماره به لیست را در قسمت توضیحات وارد می‌کنیم. پس از آن دیگر هیچ پیامکی از این شماره دریافت نمی‌شود و حتی نمی‌توانیم هیچ پیامکی را به این شماره ارسال کنیم.

سناریوی شماره (3):

ما برای دریافت یک سری اطلاعات از کاربران از طریق پیامک اقدام می‌کردیم. ولی پیش می‌آمد که در این بین، پیامهایی هم به این شماره اپراتور ارسال می‌شد که مربوط به اعضا سیستم نبود؛ در صورتی که ما می‌خواستیم فقط اعضای سیستم به این شماره خاص پیامک ارسال کنند. برای این منظور، در صفحه اطلاعات شماره اپراتور، گزینه "فقط مختص اعضا" را برای این شماره انتخاب کردیم . بعد از انجام این کار پیامهایی که فقط از سمت اعضا ارسال می‌شدند در سیستم ذخیره می‌شد و افرادی که عضو سیستم نبودند نمی‌توانستند به این شماره ارسال داشته باشند.

سناریوی شماره (4):

ما در شرکت چندین گروه داریم که امکان استفاده از ماژول پیام کوتاه را دارند. همچنین چند شماره اپراتور داریم که با کاربران و سایر افراد با این شماره‌ها دریافت و ارسال پیامک داریم. مشکلی که پیش آمده بود این بود که افرادی که از این سیستم استفاده می‌کردند به همه شماره‌ها دسترسی داشتند و در هر ارسال می‌توانستند هر شماره اپراتوری را به دلخواه برای ارسال انتخاب کنند. این موضوع باعث بی نظمی شده بود و باعث شده بود که تشخیص اینکه این پیام به چه گروهی مربوط می‌شود مشکل شود. برای رفع این مشکل به هر گروه یک یا چند شماره اپراتور اختصاص دادیم که اعضای آن گروه فقط بتوانند پیامهای ارسال شده به شماره اپراتورهای گروه خودشان را مشاهده کنند وتنها از این شماره‌ها ارسال داشته باشند و اگر هم پیامهای دریافتی یک گروه به شماره دیگری که متعلق به این گروه نیست ارسال شده باشد می‌توان این پیام را به شماره مربوط به آن گروه انتقال داد.

سناریوی شماره (5):

در بعضی موارد اتفاق می‌افتد که پیامکی به دست دریافت کننده نمی‌رسد و حتی بعد از چند بار به روزرسانی وضعیت، باز هم این پیام به گوشی دریافت کننده نمی‌رسد. در این مواقع نیاز می‌شود که ما این پیام را دوباره ارسال کنیم. این کار به راحتی و تنها با انتخاب پیامکها از لیست وانتخاب گزینه ارسال مجدد میسر است. این قابلیت در مورد پیامکهای گروهی برای شرکت ما خیلی کاربرد دارد، در مواقعی که در ارسالهای گروهی، لیست جزئیات ارسال یک پیام را مشاهده می‌کنیم گاهی مواقع یک یا چند پیام از این لیست به دست دریافت کننده نرسیده است. در این شرایط می‌توانیم آن پیامکها را انتخاب و دوباره ارسال نماییم و نیازی نیست که مجددا به کل دریافت کنندگان آن پیامک ارسال داشته باشیم.

کاربردها

  • اطلاع رسانی
  • نظر سنجی
  • ارتباط با مشتری
  • و ...